Het warme hart van ProZUS

 

De vraag van mensen waarom er dieren uit andere landen naar Nederland worden gehaald kan vaak moeilijk worden beantwoord. Want het is meer dan gevoel alleen, meer dan alleen de wil om verschil te maken. Want het is ook de zoektocht naar een gezellige, leuke, gezonde gezinshond. En dan maakt het toch niet uit dat de hond ergens anders vandaan komt. Toch? Zeker niet als daarmee dan gelijk een hondenleven wordt gered. 

 Klik hier om te vernemen waarom buitenlandse honden welkom zijn in Nederland!

 

 

 

 

  

 Zit een Galgo Espanol eenmaal in je bloed, dan zal dit ook voor altijd zijn!                                             De Galgo Espanol is de ideale gezinshond en een groot gedeelte van het warme hart van ProZUS gaat uit naar het onder de aandacht bregen van de wantoestanden die hedendaags nog steeds op grote schaal plaatsvinden. Daarom is het zo belangrijk om organisaties in Spanje de kracht te geven om hiertegen in gevecht te gaan.   

                                                                      Klik hier om te vernemen waarom een Galgo Espanol nu eenmaal een plekje bij u verdient.    

 

 

Vrienden voor dieren zijn vrienden van ProZUS. We hebben elkaar allemaal nodig om verschil te maken. Om als één grote waakhond te dienen tegen dierenleed en dierenmishandeling.

ProZUS stimuleert samenwerken en het bundelen van krachten en energie om Spanje naar een hoger niveau te brengen zodat de dieren hierdoor een beter leven krijgen, in eigen land!

Klik hier om een aantal vrienden van ProZUS te zien die zich, elk op hun eigen manier, hievoor inzetten.