Veilig winkelen bij

Geachte klant,

Dank u voor het winkelen bij "".

Onze "" shop is voor u ontworpen om het winkelen voor u eenvoudig en veilig te maken.

U kunt door onze online webwinkel bladeren en snel producten of diensten aan uw winkelwagen toevoegen door op de “Buy now” knoppen te klikken.

Alle gegevens die u verstrekt aan "" tijdens het afrekenen, zoals credit card informatie, worden veilig versleuteld met SSL terwijl ze naar de server worden gestuurd.

Het afrekenproces van "" wordt geleverd door GlobeCharge. Het voldoet aan de strenge VISA en MasterCard PCI security compliance oplossingen voor e-commerce voor uw veiligheid.

De "" webwinkel gebruikt prijswinnende webshop software die voor u de totale kosten uitrekent, inclusief verzend- en afhandelingskosten (bijvoorbeeld verpakkingskosten) en alle belastingen die van toepassing zijn, zodat u het beste overzicht zult hebben van de kosten als u zaken doet met "".

De webwinkel software voor "" is geleverd door ShopFactory, dat meerdere malen bekroond is tot beste webwinkel software voor e-commerce websites.

We hopen dat u veel plezier zult hebben in onze shop.

ProZUS

Met veel gedrevenheid en ervaren vrijwilligers zet ProZUS zich in om verschil te maken! Om echt een steen te verleggen in deze wereld, waarinhelaas nog gevochten moet worden voor de bescherming vandieren. Verlegt u ook een steen in uw leven? Helpt u ProZUS mee met uw warme hart voor de Spaanse dieren, voor de Spaanse hond! Op deze website treft u informatie aan over hoe een land als Spanje nog steeds omgaat met zijn dieren, dan specifiek in dit geval over de hond. Alsmede aandacht voor D.A.R., de mogelijke 1ste Spaanse Dierenbescherming. En Spaanse honden die na een zeer nauwkeurige selectie in Spanje in Nederlandse gastgezinnen wachten op hun nieuwe baasjes. target=_self>